Ми у Facebook
05.06.2014, 06:38

Затверджено всі програми ЗНО-2014 [СКАЧАТИ]

Міністерство освіти і науки України затвердило програми зовнішнього незалежного оцінювання, відповідно до яких будуть розроблені тестові завдання для проведення тестування абітурієнтів у 2014 році. Скачайте програми з усіх 14 предметів уже зараз!
Наказом Міністерства освіти затверджено 14 програм ЗНО з навчальних предметів, що є конкурсними при вступі до вищих навчальних закладів на основі повної загальної середньої освіти, зокрема: з української мови і літератури, світової літератури, географії, біології, математики, фізики, хімії, історії України, всесвітньої історії, чотирьох іноземних мов, а також російської мови, повідомляє osvita.ua.

Як відомо, зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнтів у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня. За цей час майбутні вступники матимуть можливість скласти від 1 до 4 тестів із запропонованого переліку тестових предметів.

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 3 січня та триватиме впродовж двох місяців до 5 березня включно.

СКАЧАТИ ПРОГРАМИ ЗНО-2014

А ми нагадаємо вам графік проведення ЗНО-2014, що розміщений на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти:



Перелік предметів на ЗНО-2014

Успішної вам підготовки до ЗНО-2014!





На правах реклами