Ми у Facebook
11.06.2014, 11:25

На вулиці Гагаріна з’явився новий дитячий майданчик

У вівторок, 10 червня, відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика на вул. Гагаріна, 51. На відкриття завітало багато малечі, яка і оцінила нові гойдалки та гірки.
Багато років на цьому місці були голі бетонні стіни від старого дитячого майданчика, "стихійний туалет" та популярна "точка" для розпиття алкоголю. Тепер завдяки активістам та небайдужим людям на цьому місці з’явився чудовий дитячий майданчик.



Рівненщина: у Дубно всім містом робили зарядку

Ідею встановити на цьому місці новий дитячий майданчик втілили в життя депутат Рівнеради Олександр Чубай, активісти "Місії духовного відродження", представники Кіноцентру "Ера" за підтримки Асоціації працівників будівельної галузі м. Рівного.



Замість старого напівзруйнованого бетонного дитячого майданчика діти отримали новенький дерев'яний яскраво-кольоровий майданчик з пісочницею, гойдалками й гіркою. Знаходиться він одразу за Кіноцентром ЕРА (вул. Гагаріна, 51).



Для таборів Рівненщини потрібно більше реклами

- Їхні радісні обличчя й щасливі посмішки - найбільша винагорода небайдужим благодійникам! Хай навіть такими маленькими кроками, але ми змінимо нашу країну на краще! Все тільки починається!, - каже громадський активіст Олександр Мельничук. - Мрію аби у кожному подвір'ї з'являлися подібні майданчики.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ