Ми у Facebook
14.06.2014, 09:45

Нові подробиці про стан здоров'я Міхаеля Шумахера

Семиразового чемпіона світу з автоперегонів у класі машин «Формула-1» Міхаеля Шумахера перевели в спеціальне реабілітаційне відділення того ж шпиталю у французькому Греноблі, в якому він знаходиться протягом останніх 5 місяців.
За інформацією німецьких ЗМІ, у Шумахера і раніше дуже мало шансів стати «на ноги». Наразі французькі лікарі приступили до підготовки реабілітаційних процедур. Для цього Шумі виписали з відділення неврології, в якому він проходив лікування, і перевели в інше, яке спеціалізується саме на реабілітаційних процедурах. Якщо новий етап у лікуванні Міхаеля покаже позитивний результат, то колишнього автогонщика переведуть з госпіталю в Греноблі в спеціальну реабілітаційну клініку.

Міхаель Шумахер вийшов з коми та впізнав свою дружину


Нагадаємо, Шумахер отримав важку травму голови під час катання на гірських лижах у французьких Альпах в кінці грудня. З тих пір він перебуває в стані штучної коми. Навесні лікуючий персонал повідомив, що в стані спортсмена намітився прогрес. Більше того, він почав реагувати на предмети і людей, які знаходилися поряд з ним.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ