Ми у Facebook
16.06.2014, 08:48

У найближчі дні Порошенко внесе кандидатури нових силовиків, - Луценко

У найближчі дні Президент внесе на розгляд ВР кандидатури нових силовиків. Це зніме питання партійних квот і протистоянь відомств. Отже - український наступ стане потужнішим.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, передає «Главком».

«Народ! Я все розумію - завищені очікування, партійні образи, бажання викинути негатив. Але істерію слід припинити. Невже вам так потрібна прес-конференція? Невже Майдан не навчився тому, що самі по собі виступи не дають результату?» - написав він.

Матері Рівненщини вирушать пікетувати Верховну Раду

«Звертаюся до тих, хто чує: вперше за останні місяці українська армія веде військову наступальну операцію із залученням десятків тисяч чоловік. З півночі Луганської області та з півдня Донецької області наші війська просуваються уздовж державного кордону, щоб припинити вільні поставки терористів і бандитів з території РФ. Вони роблять те, що побоялося, не хотіло або не змогло зробити тимчасове постреволюційне керівництво», - зазначив Луценко.

Він запевнив, що ще буде час знайти тих, хто зупиняв силовиків, які стояли на старті АТО.

«Так, дії українських сил ще далекі від оптимальних. Відчувається зрада, непрофесіоналізм і плачевний стан забезпечення. До речі, 500 млн зекономлених на другому турі виборів Президент розпорядився віддати на потреби закупівель Міноборони. Дратує те, що на рахунках силовиків понад 7 млрд невикористаних коштів! Не сумніваюся, що винні скоро понесуть відповідальність. Зрадників виловлюють, непрофесіоналів звільняють, нова техніка йде у війська», - розповів політик.

Рівненщина: жінка з дитиною втекла зі Слов’янська на Острожчину

«У найближчі дні Президент внесе на розгляд ВР кандидатури нових силовиків. Це зніме, нарешті, питання партійних квот і протистоянь відомств. Отже - український наступ стане потужнішим. Давайте кожен щось робити для цього. Або хоча б не заважати роботі тих, хто взяв на себе персональну відповідальність», - додав Луценко.





На правах реклами