Ми у Facebook
18.06.2014, 12:24

Про що домовились Путін і Порошенко

Президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін 17 червня обговорили можливе припинення вогню в районі бойових дій на сході України, повідомляє прес-служба російського президента.
За повідомленням, сторони поговорили по телефону, передає Радіо Свобода.

«Володимир Путін висловив стурбованість у зв’язку з трагічною загибеллю російських журналістів у районі Луганська і акцентував увагу на необхідності безумовного забезпечення безпеки представників засобів масової інформації, які працюють в Україні в зоні конфлікту», – йдеться в повідомленні.

На кордоні з Росією хочуть побудувати стіну

«Петро Порошенко висловив співчуття у зв’язку із загибеллю представників російських ЗМІ і запевнив президента Росії в тому, що за його вказівкою буде проведено відповідне розслідування, а також вжито необхідних заходів щодо гарантування безпеки журналістів», – додали в Кремлі.

Як повідомляє прес-служба українського президента, телефонна розмова відбулася в контексті реалізації мирного плану Президента України, в тому числі і щодо деескалації ситуації в Донецькій і Луганській областях.

Рішення про введення воєнного стану на Донбасі поки не прийнято

Президенти України і Росії обговорили ряд першочергових заходів, які необхідно здійснити для сталого припинення вогню, а також максимально ефективні шляхи його моніторингу.

Президент України Петро Порошенко закликав Президента Росії сприяти у звільненні всіх затриманих журналістів та активістів.





На правах реклами