Ми у Facebook
23.06.2014, 10:00

Сім'ям рівненських військових, які загинули під Волновахою, почнуть виплачувати допомогу

Військовослужбовці, які загинули під Волновахою, отримають статус учасників бойових дій.
Оперативне командування "Північ" хоче пришвидшити процес надання військовослужбовцям, які загинули в бою під Волновахою, статусу учасника бойових дій. Вже з понеділка, документи направлені в Головне управління державної казначейської служби у Рівненській області, сім'ям загиблих військовослужбовців буде розпочато виплату грошової допомоги у розмірі 609 тисяч гривень.

Список військових, які загинули під Волновахою

У найближчий час результати проведення спеціального розслідування щодо загибелі військовослужбовців Збройних Сил України під Волновахою будуть передані на розгляд в Міністерство оборони України.

Видачу посвідчень учасника бойових дій військовослужбовцям за відповідними рішеннями буде організовано Департаментом кадрової політики Міністерства оборони України та Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних Сил України, а військовозобов’язаним, призваним на військову службу під час мобілізації — обласними та Київським міським військовими комісаріатами.

Родини рівненських військових, загиблих під Волновахою, все ж отримають грошову допомогу [+Відео]

Місцеві органи влади спільно з обласними військовими комісаріатами видадуть сім'ям загиблих посвідчення, які нададуть право на отримання пільг та соціальних гарантій відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Про це повідомили у прес-центрі управління оперативного командування "Північ"





На правах реклами