Ми у Facebook
24.06.2014, 13:32

Рівненщина: жителів Дубна навчать надавати першу медичну допомогу

Громадська експертна рада Дубенщини започатковує у місті Дубно курси з надання першої медичної допомоги.
Початок уроків – м. Дубно, 24 червня, 13.00, біля Будинку дітей та молоді, на майдані Незалежності, 1. Підтримку навчань забезпечуватиме Дубенський медичний коледж. ГЕРД і студенти-волонтери медичного коледжу запрошують на курси всіх бажаючих.

Голова Громадської експертної ради Дубенщини Михайло Корилкевич повідомив, що питання про започаткування таких навчань постало під час відкритого засідання Громадської експертної ради 3 червня. ГЕРД разом з експертами-силовиками обговорювали питання безпеки громади міста і Дубенського району.

Рівненщина: незабаром українсько-білоруський кордон буде відкритий

Причиною започаткування медичних навчань послужив сюжет ТРК «Дубно», з якого стало зрозуміло, що, по-перше, далеко не кожен дубенчанин переймається питанням власної безпеки і безпеки родини, по-друге, якщо й переймається, то не знає, що робити і до кого звертатися, по-третє, більшість опитаних не уявляє, як надавати першу медичну допомогу.

Пропозицію щодо проведення навчань для населення внесли присутні студенти медичного коледжу.

Чи отримають пенсії рівняни у червні?


Інструктуватимуть населення студенти-волонтери старших курсів Дубенського медичного коледжу. Заплановано, що графік навчань буде наступний: уроки проходитимуть по вівторках із залученням фахівців-медиків.

За інформацією Громадської експертної ради Дубенщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ