Ми у Facebook
30.06.2014, 09:05

Гроші військовослужбовців зможуть отримувати їхні родини

Заробітню плату військовослужбовців, які пепебувають в місці ведення бойових дій і не можуть отримувати грошові виплати, отримуватимуть їхні сім’ї.
Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 1316-VII «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

В законі йдеться про те, що військовослужбовцями військової служби в особливий період буде зараховано до їх вислуги років, стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби на пільгових.

Волинські четвертокласники просять Путіна припинити війну

Також зазначається про те, що членам сімей військовослужбовців, які проходять військову службу в особливий період, гарантується виплата грошового забезпечення цих військовослужбовців у разі неможливості ними його отримання під час участі у бойових діях та операціях.


Рівненські перевізники придбали для військових автобуси


Нагадаємо, цей Закон відповідно до Конституції України визначає основні засади державної політики у сфері соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей, встановлює єдину систему їх соціального та правового захисту, гарантує військовослужбовцям та членам їх сімей в економічній, соціальній, політичній сферах сприятливі умови для реалізації їх конституційного обов’язку щодо захисту Вітчизни та регулює відносини у цій галузі.





На правах реклами