Ми у Facebook
16.07.2014, 19:15

Двох військовослужбовців з Дубенщини поранили на сході [+Фото]

Серед поранених у ході бойових дій на Сході України є наші земляки Костянтин Король та Роман Федорин.
34-річний Костянтин Король – уродженець села Тур’я, одружився і проживав у селі Плоска. Під час проведення антитерористичної операції внаслідок поранення отримав опіки 25% тіла. Знаходився на лікуванні у центральному військовому шпиталі міста Києва, тепер переведений на реабілітацію до Ірпінського військового санаторію. Про це повідомили у прес-службі Дубенської РДА.

Костянтин Король
Костянтин Король


Плосківський сільський голова Сергій Женевський відвідував Костянтина в шпиталі. За його словами, стан пораненого задовільний, він забезпечений медикаментами та належним доглядом. На найближчій сесії Плосківської сільської ради планують виділити матеріальну допомогу на лікування пораненого односельчанина.

У Рівному відкрили склад прийому продуктів жителям Сходу

Роман Федорин
Роман Федорин


Роман Федорин – 21-річний контрактник з села Птича. Він потрапив під обстріл терористів кілька днів тому під Луганськом, внаслідок чого втратив ногу. Наразі його доправили на лікування до центрального військового шпиталю у місті Києві. 15 липня у столичному медичному закладі його відвідали голова облдержадміністрації Сергій Рибачок, його заступник Олександр Савчук, начальник обласного управління охорони здоров’я Юрій Осіпчук та народний депутат від Рівного Юрій Осуховський.

Роман Федорин
Роман Федорин


Терористи ввели в Донецьку "воєнний стан" і "комендантську годину"

«На даний момент Роман забезпечений усім необхідним: продуктами, медикаментами. Йому цілодобово надається медичний догляд та лікування. Як тільки лікарі військового шпиталю дозволять транспортувати Романа, ми заберемо його до Рівного для подальшого лікування та реабілітації», – розповів голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Роман Федорин
Роман Федорин


З ініціативи Дубенської райдержадміністрації на останній сесії Дубенської районної ради були виділені кошти для надання матеріальної допомоги сім’ям мобілізованих для АТО.





На правах реклами