Ми у Facebook
05.08.2014, 12:11

Новини з фронту: Рівненські військові допомагають вибратись людям із зони АТО

За 5 днів ОК "Північ" евакуювало майже 1100 людней та більше 267 автомобілів з Луганська.
4 серпня війська оперативного командування "Північ" евакуювали з Луганська ще 363 місцевих мешканці, серед яких 185 жінок, 171 чоловік та багато дітей. Про це повідомили у прес-центрі управління оперативного командування «Північ».

Незважаючи розпізнавальні знаки для цивільного населення, яке долає "зелений коридор", бандити нахабно ігнорують заборону стрільби з 10.00 до 16.00 та продовжують стріляти в напрямку міста Щастя.

Новини з фронту: У Луганську терористи за виїзд з міста вимагають по 500 грн з людини

Зберегти життя і здоров'я місцевих мешканців вдається за рахунок постійного обміну інформацією щодо обстановки в місцях евакуації та визначення найменш проблемних ділянок місцевості для переміщення людей, а також щоденній реалізації низки заходів з забезпечення основного та декількох запасних маршрутів евакуації біженців.

У Рівному запрацювала гаряча телефонна лінія для родин військовослужбовців

Завдяки спільним зусиллям військових, керівництва державної влади області та міста Луганськ за весь час роботи "зеленого коридору" постраждалих немає. Протягом п’яти днів евакуації території, які підконтрольні терористам покинули майже 1100 осіб та більше 250 одиниць автомобільної техніки.





На правах реклами