Ми у Facebook
09.08.2014, 19:13

Рівне: у першій секції "Набережного кварталу" підключили газо- та водопостачання [+Відео]

Попри закиди заздрісників та конкурентів житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал" продовжує виконувати свої зобов'язання перед покупцями. Кілька днів тому після оформлення належної документації та пломбування лічильників, мешканці першої секції отримали блакитне паливо та водопостачання.
"Набережний квартал" з'явився у Рівному рік тому. Саме тоді, на початку липня 2013-го, на розі вулиць Чорновола і Степана Бандери, де не один рік стояла пусткою чимала захаращена територія, за огорожею будівельного майданчика розпочався активний рух. Одночасно в місті з'явились білборди, що сповістили: "Набережний квартал" – початок вашої історії".

На заздрість усіх конкурентів на будівельний ринок Рівного прийшов новий потужний гравець – житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал", який до того вже мав у своєму активі успішно реалізовані проекти житлового будівництва в різних містах України.

Від новачків завжди чекають якихось "проколів", натомість "Набережний квартал" не на словах, а на ділі доводить усім, що будувати за доступною ціною та у короткі строки - не мрія, а реальність. Будівельний кооператив тішить своїх мешканців вже збудованими секціями, а рівняни "придивляються" та купують квартири вже у третій секції, де прямо зараз будуть шостий поверх.

"Набережний квартал" єднає Україну

Щасливі ж власники квартир у першій секції "Набережного кварталу" вже починають облаштування свої нові, затишні домівки. Відтак, на заздрість недоброзичливців - у першій секції "Набережного кварталу" відтепер уже є водопостачання та газопостачання.



«Ранковa кавa»: «Набережний квартал» - що всередині? [Фото+Відео]




ГАЗ ПІДКЛЮЧИЛИ!!! Після оформлення належної документації та пломбування лічильників мешканці першої секції отрамали блакитне паливо!




ВОДА ПІДКЛЮЧЕНА!!!
Мешканці першої секції отримали водопостачання!




А ми і далі будемо слідкувати за роботою "Набережного кварталу", щоб кожен знав і переконався, що якісне та недороге житло у Рівному стало реальністю!





На правах реклами