Ми у Facebook
11.08.2014, 07:12

Ризикнула собою, щоб дати нове життя: допоможіть врятувати 19-річну маму та її донечку

Їй поставили діагноз - гостра лейкемія, їй казали, що краще зробити аборт, але вона, ризикуючи собою, народила донечку Ніколь. 19-річна Світлана та її маленька крихітка потребують вашої допомоги.
Світлана і її чоловік Володимир були щасливою подружньою парою і чекали на дитину. Але в щасливе життя увірвалася біда...На другому УЗД лікарі побачили ущільнення в яєчниках по 7 см. Спочатку відправили в Рівненську онкологічну лікарню. Запропонували операцію з видалення пухлин, але сім'я не хотіла ставити під загрозу життя дитини.

Для кращої діагностики Світлану направили в Київ, де їй поставили діагноз гострий лейкоз. Під час перебування в Київській лікарні у Світлани виявили також пухлини в молочних залозах. Друзі Володимира, чоловіка Світлани, знайшли клініку у Варшаві, яка погодилась прийняти вагітну жінку і розпочати лікування.

19-річна вагітна рівнянка потребує термінової допомоги

На 24,5-25 тижні вагітності у Світлани сталися передчасні пологи. Вона народила дівчинку Ніколь вагою 500 грамів. Зараз Ніколь вже важить більше двох кілограмів і планують відключити її від штучного дихання, бо вона вже може дихати самостійно.



Світлані призначено чотири курси хіміотерапії, два з яких вона успішно пройшла. На черзі - обов’язкова пересадка кісткового мозку, яка коштує 115 тисяч доларів, хоча загалом на лікування потрібно 172 тисячі.

Реквізити для допомоги Світлані Демедюк:
Карта «Приватбанк» № 4149 4978 0610 0881, отримувач Демедюк Володимир Іванович
Докладніше – у групі «Вконтакте» «Спасите Свету Демедюк».






На правах реклами