Ми у Facebook
12.08.2014, 14:41

Більше 10 тисяч рівнян підтримали негайний запуск сміттєпереробного заводу

Більше 10 тисяч рівнян поставили свій підпис під петицією до керівництва України за відновлення роботи заводу з переробки побутових відходів.
Нагадаємо, ТзОВ «Санком-Рівне» ініціювало акцію збору підписів за негайний запуск рівненського сміттєпереробного заводу. Пропрацювавши лише півроку, 1 грудня 2013 року він припинив свою роботу через відсутність законодавства, яке б регламентувало його діяльність, повідомили у перс-службі підприємства.

7 липня «Санком-Рівне» розпочало збір підписів під петицією до керівництва країни за відновлення роботи сміттєпереробного заводу. Адже в умовах припинення постачання газу в Україну з боку Російської Федерації, питання відновлення його роботи є надзвичайно актуальним. Інформаційний намет, де можна підтримати звернення працює щодня з 12 до 19 години на майдані Незалежності.

Рівняни просять Президента відновити роботу сміттєпереробного заводу

За цей час відновлення роботи заводу підтримало більше 10 тисяч рівнян. Також дехто з рівнян, після екскурсії на сміттєпереробний завод, виявив бажання стати активістами компанії і теж збирати підписи за запуск заводу.

Окрім того, до акції долучилися громадські організації міста. Зокрема, петицію підтримали ГО «Молодь діє», КВУ, «Час дій», «Рівненський громадський контроль», Фундація Регіональних Ініціатив, Рівненська організація ветеранів, Асоціація будівельників Рівного, «Центр Правюс» та деякі підприємці міста.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ