Ми у Facebook
13.08.2014, 19:08

Рівненщина: троє підлітків викрали сім велосипедів

ілюстративне фото

На початку серпня почастішали звернення мешканців Костополя на Рівненщині про крадіжки велосипедів. Сектор карного розшуку місцевого райвідділу міліції провів заходи, які за короткий час дали позитивний результат – за підозрою у скоєнні ряду крадіжок затримано трьох місцевих підлітків.
— Руслан, Володимир та Олександр були спіймані «на гарячому» під час чергового «полювання» біля торгового закладу, — повідомив обставини викриття зловмисників начальник сектору карного розшуку Микола Крот. — Досудове розслідування встановило причетність хлопців до скоєння семи крадіжок двоколісних на території свого міста.

Рівненщина: розбій у магазині

Як пояснили товариші, кошти, виручені із продажу награбованого, витрачали на власні потреби. При цьому кожен із них виховується в забезпечених та благонадійних родинах.

Рівненщина: шахрайка ошукала 78-річну бабусю

— Зареєстровані факти розслідуються в рамках кримінальних проваджень за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою), — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Костопільського РВ УМВС Олег Твардовський. — А це, з огляду на санкцію кваліфікованої статті, загрожує неповнолітнім ув’язненням на строк до п’яти років.

Про це повідомила Тетяна Корольчук із Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами