Ми у Facebook
14.08.2014, 13:28

На Рівненщині менш ніж за добу затримали чоловіка, який обікрав магазин

Працівники міліції Дубровицького районного відділу оперативно затримали 42-річного чоловіка, який здійснив крадіжку із магазину «Продукти», що в селі Орв`яниця Дубровицького району.
Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що невідома особа, вийнявши скло та відігнувши металеву решітку на віконній рамі, проникла до магазину, звідки здійснила крадіжку товарно-матеріальних цінностей та грошей на загальну суму 2 250 гривень.

"Багаторічний досвід роботи працівників карного розшуку Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області не підвів, – зазначив очільник міліції Дубровиччини Сергій Родзін. – Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, вони менш ніж за добу встановили правопорушника. Ним виявився 42-річний місцевий мешканець Олександр. Чоловік вже має за плечима судимість за аналогічні злочинні діяння".

У селищі Гоща на Рівненщині молодик скоїв розбійний напад на працівницю магазину

Наразі відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Про це повідомила Катерина Семенюк з Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області.

Рівненщина: троє підлітків викрали сім велосипедів





На правах реклами