Ми у Facebook
15.08.2014, 13:34

«Санком-Рівне» заборгували п’ять з половиною мільйонів гривень

П’ять з половиною мільйонів гривень заборгували споживачі ТзОВ «Санком-Рівне» за послуги вивезення побутових відходів. Ця сума завдає чималих збитків підприємству та може негативно вплинути на його роботу.

Тому «Санком-Рівне» продовжує люстрацію своїх клієнтів, адже сумлінні платники за послуги вивезення сміття, не повинні платити за інших.

- Ми неодноразово зверталися до споживачі з проханням погасити заборгованість за надані послуги, бо накопичення боргу може негативно вплинути на роботу підприємства. Зараз питання заборгованості за послуги вивезення сміття постало досить гостро і його потрібно вирішувати. Тому що техніка інколи ламається та потребує ремонту, дорожчають автозапчастини, пальне. Також підвищується вартість комунальних послуг - вже подорожчали електроенергія, газ, вода, тепло. І якщо ситуація з неплатниками за послуги вивезення побутових відходів не зміниться найближчим часом, важко передбачити її наслідки, - зазначив директор ТзОВ «Санком-Рівне» Святослав Євтушенко.

Із 1 вересня рівняни платитимуть більше за вивезення сміття

Тож, компанія «Санком-Рівне» продовжує люстрацію своїх клієнтів, щоб сусіди розуміли і знали відповідальних за неякісний вивіз сміття, та через кого вони будуть змушені платити більше. Відтак, інформацію про боржників у кожному будинку громадяни отримають разом із рахунками за вивіз сміття.





На правах реклами