Ми у Facebook
18.08.2014, 09:46

Рівненщина: у Кузнецовську з пожежі евакуювали 9 мешканців

У Кузнецовську під час гасіння пожежі у п’ятиповерхівці рятувальники евакуювали 9 мешканців будинку, троє з яких неповнолітні діти

16 серпня о 20:02 до Служби порятунку за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу в 5-поверховому житловому будинку міста Кузнецовськ у мікрорайоні Будівельників. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На місці рятувальники встановили, що пожежа трапилася на третьому поверсі в однокімнатній квартирі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Правоохоронці Рівненщини розкрили вбивство, скоєне з метою заволодіння автомобілем

Ланкою газодимозахисників було оперативно проведено евакуацію мешканців 4-го та 5-го поверхів даного будинку загальною кількістю 9 осіб, з яких 3 неповнолітніх дітей. На гасіння пожежі по сходовій клітині був поданий пожежний ствол «Протек». Приблизно за двадцять п’ять хвилин пожежу вдалося локалізувати. Ніхто з мешканців будинку не постраждав, рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я на сусідні квартири. Під час гасіння самого осередку займання вогнеборці також проводили роботи по зниженню температури будівельних конструкцій та видалення диму з під’їзду будинку шляхом відкривання вікон.

У Костополі горів будинок

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, холодильник, кухонну шафу та закопчено стіни і стелю квартири. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюється.





На правах реклами