Ми у Facebook
19.08.2014, 13:07

Міському голові Рівного Володимиру Хомку запропонували очолити ЖКП

Громадський активіст Рівного Дмитро Якимець запропонував меру Володимиру Хомку відмовитися від займаної посади та очолити місцеве ЖКП.
На останній сесії Рівненської міської ради звітували начальники рівненських ЖКП. Під час обговорення питання активіст Дмитро Якимець розкритикував їх роботу. На ці закиди міський голова Володимир Хомко запропонував активісту очолити одне з місцевих ЖКП. Відповідь Дмитра Якимця не забарилася, активіст запропонував меру самому стати керінвиком житлово-комунального підприємтсва.

"Єдиний квиток" у Рівному: вдала інвестиція чи інтерес організаторів

Звернення до міського голови В.Є. Хомка.

Шановний Володимир Євгенович!

14 серпня на засіданні сесії Рівненської ради ви публічно запропонували мені очолити ЖКП «Перспективне». Це свідчить про те, що команда міського голови фактично не має власного кадрового резерву, а також про те, що ви нарешті фактично визнаєте ефективність роботи громадського сектору в цілому і Рівненського громадського контролю зокрема. Це дуже добре, що ви все ж часом робите правильні висновки, хоча і з величезним запізненням.

Що ж до самої пропозиції, то моя відповідь наступна. Я готовий змінити своє основне місце роботи в Рівненському громадському контролі і очолити житлово-комунальне підприємство, але за умови, якщо і ви зміните свою роботу і очолите інше ЖКП міста. Впевнений, що ви, як досвідчений господарник, таким кроком принесете набагато більше користі не тільки для конкретного «ЖЕКу», але і для міста в цілому, адже нарешті зможете виконати свою передвиборчу програму і дасте Рівному шанс зрушити з мертвого місця та запрацювати ефективно та прогресивно.

З нетерпінням чекаю на вашу відповідь.

Дмитро Якимець,
голова ГО «Рівненський
громадський контроль»





На правах реклами