Ми у Facebook
19.08.2014, 13:56

Переселенці зі Сходу та Криму навчатимуться на Рівненщині

Переселенці з окупованого Криму та з зони АТО: Донецької та Луганської областей взяли участь у вступній кампанії Рівненщини. Так, у вузи області подано 68 заяв від вимушених переселенців. Найбільше заяв надійшло з Донецької та Луганської областей - 59 заяв, а ще 9 - з Криму.
- У вищі навчальні заклади області переведено 9 осіб, вихідців з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: 3 - у НУ «Острозька академія», 3 - у РДГУ, 1 - у Рівненський державний базовий медколедж, 1 - у НУВГП, 1 - Рівненський коледж ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Крім того, у вузи Рівненщини подано 68 заяв від вимушених переселенців. Найбільше заяв надійшло з Донецької та Луганської областей - 59 заяв, а ще 9 - з Криму.

Учні Рівненщини підуть на навчання таки 1 вересня

29 заяв подано від абітурієнтів до НУ «Острозька академія», двоє - зараховано на державну форму навчання. 7 заяв подано до Національного університету водного господарства та природокористування; троє абітурієнтів зараховано на державну форму навчання, один - на платну.

18 заяв надійшло до Рівненського державного гуманітарного університету; троє стали студентами державної форми навчання. Один студент навчатиметься у Рівненському медколеджі та один у Костопільській філії Рівненського медколеджу. Ще один студент навчатиметься на платній основі у РЕГІКу.





На правах реклами