Ми у Facebook
06.09.2014, 10:02

У Рівному поховають ще одного загиблого героя у зоні АТО [+Фото]

6 вересня Рівне прощатиметься ще з одним героєм, який загинув на сході країни, під час проведення АТО. Олександру Борисенку 28 березня виповнився 21 рік.
Олександр служив за контрактом у 30-й окремій механізованій бригаді 8 армійського корпусу Сухопутних військ України з Новоград-Волинського, яка дуже постраждала під Іловайськом на Донеччині.

Олександр Борисенко — студент Національного університету водного господарства та природокористування. Він вчився на механіко-енергетичному факультеті.

Рівненщина: учасникам АТО виділили 100 земельних ділянок

Олександр Борисенко, як повідомив міський військовий комісар Михайло Твердохліб, вже четвертий мешканець Рівного, який загинув у зоні АТО.

Місто візьме на себе поховання солдата та виділить допомогу родині загиблого. Похорон хлопця відбудеться 6 вересня. О 13:00 годині труну з тілом Героя понесуть від вулиці Короленка, 4. Траурна процесія рухатиметься вулицями Пересопницькою, Петлюри, Чорновола, Міцкевича, Княгині Ольги, Князя Володимира та Соборною. Рух автотранспорту на цих вулицях буде тимчасово призупинено.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ