Ми у Facebook
11.09.2014, 12:22

Укрпошта підтримала дітей-сиріт у рамках міжнародного конкурсу «Щасливі долоні»

9 вересня Укрпошта гостинно зустрічала талановитих дітей-сиріт з різних куточків України, обраних на конкурсній основі в рамках міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні».

У приміщенні Головпоштамту національним оператором організовано для дітей виставку колекції поштових марок, випущених в Україні за період з 1992 по 2014 роки, та проведено екскурсію виставковими стендами з метою ознайомлення дітей з роботою української пошти та філателістичною продукцією, яку вона випускає.



«Газпром» притиснув Польщу. Реверс газу в Україну призупинений

Підтримуючи конкурс талановитих дітей-сиріт, Укрпошта намагається зробити свій вклад у створення сприятливих умов для успішної адаптації дітей-сиріт в соціумі, подальшого розвитку їх здібностей, талантів, визначення життєвих пріоритетів.

У рамках заходу діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування мали змогу взяти участь у конкурсі «Намалюй поштову марку» від Укрпошти та позмагатися у розробленні власного дизайну поштової марки. Роботу переможця конкурсу, Укрпошта планує втілити в одному з видів філателістичної продукції у наступному році.

На Рівненщині навчається більше 500 біженців зі Сходу та Криму

Наприкінці заходу на дітлахів чекав сюрприз – Укрпошта підготувала для кожного з них унікальну власну марку з особистим фото. Вручав дітям подарунки керівник Укрпошти Михайло Паньків, який побажав їм творчих успіхів, розвитку, великих досягнень і втілення найзаповітніших мрій!





На правах реклами