Ми у Facebook
13.10.2014, 15:00

У Рівному презентуватимуть книгу "Євромайдан. Хроніка в новелах"

До книжки ввійшли кращі тексти, надіслані на конкурс «Новела по-українськи» від журналу «Країна».
Подвиг українців не має чіткої межі: він переходить з області публічних протестів у сферу громадської активності і мистецтва. Складається враження, що люди по всій країні раптом проснулися і зрозуміли, що їхнє життя - реальне, кожна прожита секунда - це величезна відповідальність, бо вона, насправді, може бути останньою.

Книга "Євромайдан. Хроніка в новелах", створена, як і Майдан, різними людьми з усієї України, часто непрофесійними письменниками, але від цього вона стає ще ціннішою. Про цю революцію напишуть ще багато, але ця річ - це гаряча пінка, невідстояні, неприлизані емоції і враження, вона безперечно варта знайомства.

У Рівному - фотоподія світового рівня [Фото+Відео]

Презентація книги відбудеться у Рівному 16 жовтня у Рівненській обласній бібліотеці (вул. Короленка, 6).

Автори: Оксана Юрченко, Марія Титаренко, Роман Повзик, Мирослава Терещенко, Оксана Брошнівська, Тетяна Череп-Пероганич, Анна Трохименко, Валія Киян, Алла Танасюк, Юрій Сухарський, Михайло Ломоносов, Григорій Чуб, Олеся Малюванчук, Олексій Чупа, Євген Манженко, Марина Єщенко, Владислав Івченко, Сергій Чирков, Сергій Колінько, Клементій Ковальскі, Наталія Осипчук, Василь Мелешин, Віталія Гук, Оксана Брошнівська, Олександра Бичковська, Юлія Хотинська, Олександр Подвишенний, Володимир Галишин, Любов Сердунич, Альона Вишницька, Анжела Богаченко.






На правах реклами