Ми у Facebook
15.10.2014, 13:29

Рівне: ціни на продукти на місцевих ринках

Рівняни слідкують за змінами цін. Адже здорожчання продуктів - це одна з головних тем. Люди шукають, де купити продукти дешевше і водночас не втратити якість.
Репортери OGO.ua вирішили дослідити ціни на найпопулярніші продукти на ринках Рівного.

Якщо говорити про головний продукт, який споживає кожна родина - хліб. На ринках Рівного у хлібних кіосках ціни коливаються від 4.50 до 5 гривень. Але є машини, де хлібо-булочні вироби реалізують за спеціальною ціною - 3 гривні 50 копійок.



Ціна на картоплю тримається в межах 2 гривень. На "ринку Дикого" бульбу можна придбати і по 1 гривні 70 копійок, якщо брати більше 10 кілограмів. А на Центральному продовольчому ринку продають картоплю і по 2 гривні 50 копійок.



Рівне: ціни на продукти на місцевих ринках

Якщо говорити про інші, не менш популярні овочі "борщового набору" - моркву та капусту, то ціни на них теж у межах 2 гривень. Якщо поторгуватися, то моркву можна придбати і за 1 гривню 50 копійок, так само як і капусту. Помідори домашні продають вже по 20 гривень, а привезені до Рівного - по 15.

Ціни на фрукти впродовж останнього тижня піднялися. Яблука з мінімальної ціни 5 гривень піднялися до 7. А виноград киш-миш подорожчав з 15-17 гривень до 20.



Ціни на молочні продукти теж різні у магазинах та у супермаркетах. Літр молока у супермаркеті 9 гривень, домашнє молоко можна придбати по 6 гривень.
А літр сепараторної сметани коштує 40 гривень.



Сьогодні у Рівному - сільськогосподарські ярмарки

Кілограм цукру коштує 8 гривень за кілограм.







На правах реклами