Ми у Facebook
23.10.2014, 14:08

На Рівненщині виклали карту України з копійок

В рамках акції «Герої не вмирають!» вихованці Тучинської школи-інтернату виклали з копійок карту України.
З 9 по 21 жовтня 2014 року в комунальному закладі «Тучинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради проходила милосердна акція «Герої не вмирають!» зі збору коштів на лікування та протезування руки Карпцю Руслану, 24-річному учаснику АТО, жителю м. Кременець Тернопільської області.

В ході акції була викладена географічна мапа України із копійок різних номіналів. В милосердній акції взяли участь усі учні та працівники школи, які серцем і розумом перейнялися проблемою здоров’я захисника Вітчизни.

В результаті цієї акції було зібрано монет на суму 807,50 гривень. Крім того весь учнівський та трудовий колективи школи пожертвували коштів на суму 2097 гривень.

До акції долучилась доцент кафедри теорії літератури та славістики Рівненського державного гуманітарного університету Матчук Алла, яка багато років поспіль приїжджає в школу зі студентами РДГУ. Її внесок в милосердну акцію – 1000 гривень. Тож загальна сума зібраних коштів становить 3904,50 гривень.





Статті до теми:

Новини з фронту: Рівненські військові стримують та знешкоджують бойовиків у зоні АТО

Новини АТО: сепаратисти обстріляли війська оперативного командування «Північ»





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ