Ми у Facebook
11.11.2014, 18:55

Міський голова Рівного перевірив, як розливають спиртне

Міський голова Рівного Володимир Хомко спільно з керівництвом міліції здійснив антиалкогольний рейд, реагуючи на скарги рівнян.
До міського голови Рівного Володимира Хомка звернулися мешканці будинків за адресами Фабрична, 1 та Гагаріна, 71 щодо несанкціонованого продажу (розливання) алкогольних напоїв в магазинах, що розташовані на перших поверхах цих будинків.

Для попередження подальших порушень за вказаними адресами міським головою було ініційовано рейд. Участь у цьому рейді крім міського голови взяли також начальник міського відділу УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник, його заступники та дільничні міліціонери, відповідальні за вказані райони міста, а також начальник управління торгівлі виконавчого комітету Рівнеради Ігор Остапенко.

Як запевняють у інформаційно-аналітичному відділі Рівненського міськвиконкому, внаслідок профілактичної бесіди з власниками торгівельних закладів було досягнуто домовленості, що порушень більше не буде. У разі якщо скарги на несанкціонований продаж алкогольних напоїв від мешканців продовжуватимуть надходити, будуть вжиті суворі заходи щодо припинення роботи цих магазинів.



Пропонуємо читачам OGO.ua повідомляти у коментарях, чи виконуються обіцянки міської влади, а також повідомляти чиновникам та правоохоронцям інші адреси для реагування.

Статті до теми:

У Рівному хочуть ввести обмеження продажу алкоголю на півроку

Продаж алкоголю у Рівному в нічний час – бути чи не бути?





На правах реклами