Ми у Facebook
12.11.2014, 08:32

Що дасть рівнянам новий "спільний рахунок"?

Два рівненських підприємства запровадили зручне нововедення. Відтепер рівняни отримуватимуть єдиний рахунок за надані послуги підприємствами «Санком-Рівне» та «Рівнеоблводоканалом».
Як коментує директор Рівнеоблводоканалу Андрій Карауш, даний пілотний проект впроваджується, насамперед, з метою забезпечення зручності для споживачів, адже обидва рахунки надходитимуть до поштової скриньки одночасно.

Така новація в подальшому не виключає залучення й інших надавачів комунальних послуг у Рівному. Очевидна й остаточна відмова від об’ємних розрахункових книжок, які на водоканалі скасовано ще з 2012 року випуском іменного листка-рахунка з ПІБ споживача, адресою, особовим рахунком, попереднім показником, видом нарахування і т. ін. Нині споживач лише приєднує чек до даного рахунку, формуючи тим самим власну розрахункову книжку.

Беззаперечним є й факт суттєвого зменшення витрат, пов’язаних із формуванням, виготовленням та доставкою рахунків.

Уже в цьому місяці Рівнеоблводоканал та Санком-Рівне запропонують споживачам своїх послуг новий «Єдиний рахунок».Сплачувати рівняни повинні окремо кожному підприємству. До слова, свої оцінки та пропозиції щодо нововведення надсилати можна буде на громадську приймальню на офіційному сайті Рівнеоблводоканалу vodarivne.com.

Важливо зауважити, що номери особових рахунків споживачів, порядок і види оплати, а саме 2 рахунки та 2 квитанції, залишаються незмінними. Достовірність інформації, зазначеної в «Єдиному рахунку», підтверджує підприємство, що надає відповідні послуги, тому усі запитання, що виникатимуть, розглядатиме безпосередньо надавач послуг.

Обидва підприємства і в подальшому розроблятимуть нові та зручні форми оплати, інформування та інтерактивного спілкування на своїх Інтернет - ресурсах. Сподіваємося, рівняни оцінять переваги нововведень, сумлінно відноситимуться до платежів, а комунальні підприємства, у свою чергу, надаватимуть послуги якісно та з іще більшою оперативністю.

Статті по темі:


Рівняни отримуватимуть єдиний рахунок за воду та вивіз сміття


Як зекономити гроші в опалювальний сезон [ІНФОГРАФІКА]

Хто на Рівненщині платитиме менше за воду





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ