Ми у Facebook
13.11.2014, 12:08

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок отримав цікаві пропозиції роботи

Голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок 13 листопада оголосив, що складає повноваження, відповідно до заяви ВО "Свобода", оприлюдненої напередодні. Що сказав очільник Рівненщини про свою майбутню кар'єру?
"Поки немає указу Президента про моє звільнення, головне для мене - встигнути завершити якомога більше тих важливих для області справ, які ми розпочали", - заявив Сергій Рибачок на прес-конференції у четвер, 13 листопада. При цьому голова РОДА зізнався, що знав про заяву "Свободи" щодо відставки "свободівців"-чиновників іще за кілька днів до її оприлюднення.

"Я вже маю кілька хороших пропозицій", - сказав Сергій Рибачок, коментуючи перспективи свого подальшого працевлаштування. При цьому він дав зрозуміти, що матиме час обдумати пропозиції і, можливо, спробує себе в майбутньому дещо в іншій сфері.

Голова Рівненської облдержадміністрації принагідно подякував громаді та журналістам області за взаєморозуміння і підтримку. Про можливого наступника на посаді Сергій Рибачок волів не говорити - зазначив, що таке кадрове рішення - це повноваження Президента.

Нагадаємо, у політичних кулуарах говорять, що найімовірнішим кандидатом на посаду голови Рівненської ОДА після відставки Сергія Рибачка є голова виконкому Рівненської обласної організації партії "УДАР", екс-кандидат у народні депутати України у 153 виборчому окрузі від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Муляренко.

Статті до теми:

Список "свободівців", які пішли у відставку на Рівненщині

Заява ВО "Свобода": повний текст

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок подав у відставку

Сергій Рибачок: коротка біографія





На правах реклами