Ми у Facebook
16.11.2014, 08:25

16 листопада — День працівників радіо, телебачення та зв'язку України

День працівників радіо, телебачення та зв'язку встановлений Указом Президента 11.11.1994 №667/94 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.
16 листопада кожен українець, що включив з ранку телевізор, що заглянув в поштову скриньку, послухав новини по радіо в машині або маршрутці, нервово озирається, прагнучи розрізнити в поліфонічному багатоголоссі дзвінок свого мобільника, підняв телефонну трубку і нарешті дістався до жаданого Інтернету - символічно відзначає День працівників, які щодня забезпечують йому можливість спілкування в повсякденному житті і простір для комунікацій в бізнесі.

Завдяки роботі сотень тисяч працівників галузі зв'язку та інформатизації України скорочуються відстані між містами і людьми, розповсюджується не тільки інформація, але і духовно-етичні цінності.

Працівники галузі вважають символічним святкування свого професійного свята восени. У цей період часу підводяться підсумки і будуються плани на майбутній рік.

Портал OGO.ua щиро вітає колег з професійним святом та бажає багато нових звершень, миру і злагоди в домівках і в нашій державі, здоров'я і благополуччя!

До теми:

"Ранкова кава": гість - директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов

Відома телеведуча вийшла заміж напередодні Дня працівників телебачення

10 легендарних радянських телевізорів





На правах реклами