Ми у Facebook
19.11.2014, 13:45

У Рівному презентуватимуть книгу Макса Кідрука "Жорстоке небо"

До Рівного знову завітає відомий письменник Макс Кідрук. Він презентуватиме своє найновіше творіння - трилер «Жорстоке небо».
Максим Кідрук – письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Написав 12 книг (8 художніх, 4 − на технічну тематику), автор першого українського технотрилера «Бот». Загалом побував у 29 країнах світу, серед яких: Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші.

«Жорстоке небо» — другий технотрилер українського письменника й мандрівника Макса Кідрука.

Головна героїня – молода дівчина – не за спеціальністю вимушена нести на собі тягар розслідування авіакатастрофи українського літака на території Франції. За волею письменника вона постійно потрапляє у настільки складні і моторошні ситуації, що читача мимоволі пересмикує від реалістичності описаного. В книзі не бракує і "розрядних", комічних сцен: їх забезпечують найближчі люди героїні – чоловік та малолітні діти, також не останню роль зіграв кіт із життєвим прізвиськом Грубодупенко.

Презентація відбудеться 20 листопада 2014 року о 13.00 год. в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18).

Під час презентації книги присутні зможуть:

- поспілкуватися з письменником;
- придбати його новий роман;
- отримати автограф.

Статті до теми:

Макс Кідрук презентує у Рівному свій третій трилер

У Рівному письменник-мандрівник Максим Кідрук презентував технотрилер "БОТ" [+Фото]





На правах реклами