Ми у Facebook
29.11.2014, 16:30

Як рівнянам екстремально відпочити взимку: запитання - відповіді

skyta.com.ua

Взимку рівняни люблять відвідувати не тільки вже звичні гірськолижні курорти в Україні і за кордоном, а й цікавляться екстремальними видами відпочинку. Пропонуємо цікаву інформацію в форматі запитань та відповідей у рамках "Кабінету туристичних новин" на OGO.ua.
Відповіді на актуальні запитання про відпочинок надає директор туристичної агенції "Арго-Клуб" Любов Альошко.

Віктор, 29 років, м. Рівне:

- Який курорт найкраще обрати для серфінгу?


- Насамперед, для серфінгіста головне хороша хвиля і не одна. Коли бажання зайнятися серфінгом появляється раптово, то на допомогу прийде Марокко, адже тут можна ловити хвилі протягом цілого року, але все ж таки найкращі приходять з жовтня по березень. На початок зими припадає професійний сезон, хоча і восени можна знайти піщані або рифові пляжі, де бурлять стабільні хвилі.
Шрі-Ланка – рай для серфінгістів, охоче приймає з жовтня по березень на західному узбережжі в районі Хіккадуви, де хвилі сягають до 2-3 метрів. Завдяки невисоким хвилям, які розбиваються об піщане дно, процес освоєння майстерності серфінгу полегшиться.


АРГО-КЛУБ РІВНЕ


Аліна, 25 років, м. Рівне:

- Ми хочемо відпочити і поєднати свій відпочинок з шопінгом, чула щось про офшорні зони, розкажіть більше.


- Андорра - чи не найбільший duty free, низькі ціни на косметику та якісний алкоголь вас приємно здивують. Країна знаходиться у вільній економічній зоні, тому туристи свідомо обирають її для шопінгу.
За рахунок того, до в Дубаї немає податків, європейські колекції тут коштують на 20-30 % дешевше. Нпйбільшого піку досягають знижки до 70 % під час щорічного Дубайського Торгівельного Фестивалю з 3 січня по 3 лютого.


Людмила, 35 років, м. Рівне:

- Поки ще немає гірськолижного сезону, куди можна поїхати відпочити в Україні?


- Ми пропонуємо тур на три дні: Рицарські фортеці – Український Відень - Буковинські Карпати. Екскурсії стародавніми вуличками Чернівців та Кам’янця-Подільського, неприступними фортецями. Буковинські Карпати почнемо пізнавати з перевалу Німчич, де любив відпочивати Іван Франко, Леся Українка. Саме тут на вас чекатиме пішохідне сходження на скелю Соколине око та Протяте каміння. Упродовж мандрівки українські пейзажі набувають нового значення, доволі знайомі місця постають перед туристом історичною меккою, де зупинився час, але це тільки на користь історичному духу багатства нашої Батьківщини.

Сайт туристичної фірми "Арго-клуб"

Євген, 31 рік, м. Рівне:

- Бачив у соціальній мережі, Ви розпочали новий напрямок - екстрим туризм, розкажіть більше про те, що буде відбуватися.


- Екстрим туризм розпочав свій старт з організації сплавів по річках та походів у Карпати. Разом з кваліфікованими інструкторами вже організовували 5-денний сплав мальовничим каньйоном річки Дністер, уікенд у Надслучанській Швейцарії (2-денний сплав по річці Случ у межах Рівненської області), особливо екстримальні на незабутні враження можна отримати на рафтингу гірським річками Карпат, які будемо організовувати весною. Розробили декілька нових на ринку України, маршрутів туристичних походів в Карпати, де можна побачити незмінену людиною природу, підкорити красиві Карпатські вершини, посидіти у приємному колективі біля вечірньої ватри. Взимку також плануємо декілька сходжень на засніжені Говерлу та Петрос.

Арго-клуб у соціальних мережах: Вконтакті, Фейсбук

Cтатті до теми:

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Запитання-Відповіді. Кабінет туристичних новин





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ