Ми у Facebook
01.12.2014, 07:55

Гороскоп на 1 грудня: швидко думати і приймати рішення

Активний, дещо напружений початок робочого тижня. Будьте готові до стресових ситуацій. Щоб уникнути різних проблем та непорозумінь, займіться добре знайомими буденними справами і зайвий раз не ризикуйте.
Астрологічний прогноз: 1 грудня 2014, понеділок

9/10 місячна доба. Місяць у знаку Овна (друга чверть, росте).

Енергійна, бадьора, часом непередбачувана перша половина дня. Вислів «Понеділок – день важкий» дехто згадає вже зранку, коли доведеться міняти свої плани й робити те, що зовсім не хочеться і не подобається…

Найбільших успіхів досягнуть ті, хто має швидку реакцію і здатен приймати самостійні рішення. Якщо зовсім розгубитеся – на хвильку зупиніться і уважно прислухайтесь до голосу розуму та своєї інтуїції.

Працювати та вчитися найкраще за індивідуальним графіком або у згуртованих колективах.

Не будьте занадто довірливі, щоб не стати жертвою інтриг, маніпуляцій, шахрайства. Уважність і зайвий контроль не завадять - висока ймовірність помилок, плутанини у цифрах і підтасовки фактів.

Постарайтеся не з'ясовувати стосунки з близькими людьми та начальством. Нічого нікому не обіцяйте. Але якщо зробили це раніше - дотримуйтесь своїх слів. Це дуже важливо у стосунках з дітьми та коханими.

Кінець робочого дня непогано провести у товаристві потрібних вам людей – колег, друзів, потенційних ділових партнерів. Саме час зміцнювати особисті стосунки та корисні зв’язки. Постарайтесь не вживати алкоголь.

Якщо ввечері болітиме голова, а ви дуже втомились після напруженого робочого дня, плюньте на все і відпочиньте у спокійній комфортній обстановці. Не помітите, як енергія знову битиме через край і потягне на нові подвиги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 1- 7 грудня
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами