Ми у Facebook
07.12.2014, 10:00

Як рівняни улюблену справу зробили бізнесом

Молода родина Дроздових, Ален та Катерина, використали свій шанс та можливість розпочати власну справу. У важкий час для нашої країни подружжя змогло відкрити у Рівному успішний бізнес – майстерню «Ален», яку мріють перетворити у власний рівненський бренд.
Ален з дитинства любив розбирати усе те, що йому потрапляло під руку, але, на відміну від своїх однолітків, які тільки розбирали іграшки на деталі, хлопчик вправно збирав їх назад. Потім почав вчитися у батька, дивитися за тим, як той вміло ремонтував то парасолю, то взуття чи одяг, а при бажанні і все, що просто потребувало косметичного чи повного ремонту.

– Я завжди робив любити усе своїми руками і мріяв, що одного дня справа, яку так любиш, перетвориться в справу життя і допомагатиме заробляти гроші, – розповідає власник майстерні.

І недарма ж кажуть: якщо ви той, хто шукає можливості, а не відмовки, то саме життя надасть вам шанс і тоді вже залежить від вас – чи ви його використаєте. Подружжя Дроздових отримали знання на курсах Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ та набули практичного досвіду, а це вже зовсім згодом дозволило їм відкрити власну справу і перетворити дитячу мрію на яскраву реальність.

Єдине, що заважало Алену та Катерині – брак коштів, адже власних грошей було замало, щоб оплачувати оренду приміщення, купити обладнання та розпочати роботу майстерні. Завдяки наполегливості молодих людей вони отримали допомогу від Рівненського міського центру зайнятості і вже на початку вересня розпочали свою роботу.
– Зараз ми ремонтуємо по можливості все, що просять клієнти. А якщо не можемо це зробити самі, то маємо можливість підключити професіоналів, які прийшли б і все ж допомогли людині. Наша робота завжди буде необхідною, адже у людей завжди щось ламається (посміхається - прим.авт.), а ми завжди готові допомогти. Раніше не така була ситуація в країні і люди легше розставалися з речами, викидали, а не ремонтували. Тепер же все інакше – немає грошей купувати нове, тому краще полагодити те, що є, – ділиться думками Ален.

Коли виникло питання, як назвати майстерню, то довго не думали. Якщо сам власник буде все тут ремонтувати, то нехай буде назва «Ален». А в майбутньому подружжя сподівається розширити свій бізнес і щоб «Ален» став місцевим брендом та ознакою якості.
– Радію з того, що улюблена справа стала бізнесом, і мрію про те, що і далі у нас все вдасться!

Майстерня “Ален” запрошує!
м.Рівне, вул. Короленка, 2 (вхід з вулиці Соборної через арку в двір, біля кафе “Анюта”, напроти редакції “ОГО”


Статті до теми:

На Рівненщині працевлаштували більше 90-та переселенців

Рівненський священик про війну на сході як випробування





На правах реклами