Ми у Facebook
16.12.2014, 23:15

Оберіть "Міні-міс" і "Міні-містера" Рівненщини-2014! [+Фото]

Знайомтесь: учасники ІІІ регіонального дитячого фестивалю краси і талантів "Міні-міс і міні-містер Рівненщини-2014"! Обирайте своїх переможців - ми продовжуємо інтернет-голосування!
Серед 30 фіналістів конкурсу на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua проводиться інтернет-голосування. Воно триватиме до 00 годин п`ятниці, 19 грудня 2014 року.

Переможці (дівчинка і хлопчик) отримають відзнаки в номінаціях відповідно "Міні-міс "ОГО" та "Міні-містер "ОГО" під час фіналу ІІІ регіонального дитячого фестивалю краси і талантів "Міні-міс і міні-містер Рівненщини-2014", який відбудеться 21 грудня о 16 годині на головній сцені ТРЦ "Екватор".

Визначатимуть переможців інтернет-голосування за кількістю позитивних коментарів. Отже, будь ласка, вказуйте в коментарі, за кого саме з учасників ви голосуєте. Коментарі, з тексту яких неможливо ідентифікувати, за кого відданий голос, не зараховуватимуться.

Оберіть "Міні-міс "ОГО" та "Міні-містера "ОГО"!

ДИВИТИСЬ ФОТО І ГОЛОСУВАТИ

А поки ви обираєте, юні учасники фестивалю готуються до феєричного фінального дійства. Як розповіла організатор "Міні-міс та міні-містер Рівненщини-2014", директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька, партнери та організатори фестивалю влаштували для дітей цікаву пізнавальну програму: це і відвідання басейну в готельно-розважальному комплексі "Підкова", тренажерного залу в "EGO клубі", кінотеатру "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА"; і екскурсія на хлібзавод "Рум'янець", і катання на роликах та каруселі в "Мультипарку". А також, звісно, фіналісти фестивалю відпрацьовують мистецтво дефіле, хореографії, репетирують виступи у конкурсі талантів.

"Усі дітки будуть відзначені титулами та призами, - каже Вікторія Дембіцька. - Головний приз фестивалю - ювелірні прекраси. Крім того, переможці прикрасять обкладинку всеукраїнського журналу "Твій Стиль" та представлять Рівненщину на Національному фестивалі краси та таланту "Міні міс та Міні містер України 2015".



ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

До теми:

Що рівняни даруватимуть дітям на свято Миколая

«Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014»: відбулася презентація учасників [+Фото]

"Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014": як готуються маленькі учасники [+Фото]





На правах реклами