Ми у Facebook
16.12.2014, 15:35

Сьогодні рівнянам розкажуть про здоров’я молодих мам, татусів та немовлят

Маємо ситуацію, коли держава протягом цілих десятиліть абсолютно не зацікавлена в здоров'ї нації і її прийдешніх поколінь.Тому рівнянкам сьогодні розкажуть про зров’я майбутніх матусь і татусів
Ніде, ні в навчальних, ні в медичних, ні у будь-яких інших державних чи соціальних установах, немає широкої і відкритої системи отримання знань про людський організм, здоров’я дорослих і дітей, особливо для молодих дівчат і жінок, які в найближчому майбутньому можуть стати матусями і подарувати світові нове життя, але до того, як вагітність вже настала. А відповідних і потрібних знань немає і власне, їх ніде взяти, крім Інтернету чи книжок.

Маємо ситуацію, коли держава протягом цілих десятиліть абсолютно не зацікавлена в здоров'ї нації і її прийдешніх поколінь.

Ну що ж, спасіння потопельників – справа рук самих потопельників, нашим людям не звикати.

І саме тому, щоб допомогти спраглим на ці безцінні знання людям, і була задумана рівненським Клубом Успішних Людей відкрита і безкоштовна Школа Здоров’я ХХІ століття по вівторках в Рівному.

Отже, 16 грудня 2014 року до розмови запрошуємо усіх, кому небайдуже здоров’я майбутніх поколінь вашої родини – турботливих і небайдужих мам і бабусь, у кого є підростаючі дівчатка, молодих людей - майбутніх матусь і татусів, жінок при надії, усіх, кому цікава дана тема.

Проводить: Людмила Степанівна Маслій - лікар вищої категорії з 33-річним стажем, ароматерапевт, інформтерапевт, рефлексотерапевт, су-джок-терапевт.

Місце і час зустрічі: 16 грудня 2014 року
м.Рівне, вул. С.Петлюри, 2, починаючи з 18-00 (18-15)
Участь абсолютно безкоштовна, без обмежень віку і статі.

Статті по темі:
Нове у блогах на OGO.ua: Коли зникають спогади?
Рівне: за один візит в лікарню - 500 грн







На правах реклами