Ми у Facebook
21.12.2014, 11:34

Чому у Рівному так і не заасфальтували вулицю Соборну в напрямку Ювілейного

Багатьох рівнян хвилює питання: чому у Рівному так і не заасфальтували відрізок вулиці Соборної, як їхати до мікрорайону Ювілейний.
На вулиці Соборній у Рівному, біля водонапірної башти вже давно зняли верхній шар асфальту. А покласти так і не беруться. В чому причина?

Міський голова стверджує, що причина в цьому - стрибок долара. Фірма, яка виграла тендер вирішила, що їй не вигідно робити цю роботу та відмовилася від її виконання.

- Шкодую, що не вдалося заасфальтувати ділянку дороги на Соборній біля водонапірної башти — як їхати в напрямку мікрорайону Ювілейний. Добре знаю, як нарікають водії на стан проїжджої частини в цьому районі. Але причина в тому, що кошти на це йдуть з субвенцій державного бюджету і виконує такі роботи обласне УКБ, - коментує ситуацію міський голова Рівного Володимир Хомко. - Відповідно, воно оголосило тендер, визначило фірму-переможця. Але зі стрибком долара ця фірма відмовилася ремонтувати Соборну - невигідно. Це просто катастрофа, але я їх розумію, бо справді ціни піднялися на все. Як буде наступного року - не знаю, але мене це вже лякає.

Також Володимир Хомко наголосив, що коли він став міським головою, бюджет був 550 мільйонів, в 2014 році – понад мільярд, але з врахуванням курсу долара, реально він стає ще менше, ніж у той час, коли він став мером.

Статті до теми:

У Рівному готують масштабну реконструкцію вулиці Соборної

Конфлікт навколо художнього музею в Рівному: кому це вигідно?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ