Ми у Facebook
31.12.2014, 16:25

Головний колір 2015 року [+Фото]

Дослідницький центр Інституту кольору Pantone вибрав новий відтінок - фаворит модної палітри наступного року.
Щорічно працівники всесвітньо відомого Інституту кольору Pantone вибирають відтінок, який вважатиметься найактуальнішим у наступному сезоні.



Якщо у 2014-му ним став пурпурний Radiant Orchid (“Сяюча орхідея”), то в прийдешньому 2015-му на перший план виходить насичений теплий тон Marsala (“Марсала”), пише Cosmo.com.ua.



Цей багатий “винний” відтінок, названий на честь знаменитого сицилійського солодкого міцного вина, часом нагадує колір скоринки граната, а часом у ньому вгадується бурштинова й шоколадна нотка.

БІЛЬШЕ ФОТО

Фахівці Pantone вважають цей тон універсальним і придатним для застосування у будь-яких сферах нашого життя - краса, мода, промисловий дизайн, домашній інтер'єр...



У модному гардеробі тонкий і спокусливий теплий відтінок “Марсала” неперевершено виглядає “соло”. Але, в той же час, гармонійно поєднується і з іншими кольорами.



Крім того, відтінки рожевого вина вдало доповнять одяг з квітковими та смугастими принтами, які будуть актуальні у майбутньому весняно-літньому сезоні 2015. Також фахівці радять робити ставку на взуття та аксесуари кольору “марсала”.

Інші модні відтінки 2015 року, які рекомендує Інститут кольору Pantone:





БІЛЬШЕ ФОТО

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Выбран главный цвет 2014 года
Модні тренди зими 2014-2015 року





На правах реклами