Ми у Facebook
14.01.2015, 17:15

У серіалі «Гречанка» Ольга Сумська вперше зіграла бабусю [+Фото]

На телеканалі «Інтер» – прем’єра 60-серійної мелодрами виробництва FILM.UA. Щодня з 12 січня з понеділка по четвер о 20:40 на глядачів чекає історія провінційної дівчини, яка виходить заміж за багатого перспективного молодого чоловіка і потрапляє у справжнє осине кубло.
Головна героїня «Гречанки» - екскурсовод у невеликому провінційному музеї. Таня Куликова (її грає Ольга Гришина) серйозно цікавиться мистецтвом, а головний її «коник» - мистецтво Стародавньої Греції.

Завдяки своєму хобі смуглява кароока дівчина, яка дуже схожа на гречанку з антикварного портрета, знайомиться з підприємливим арт-дилером зі столиці Григорієм Середою (Антон Феоктистов). Він симпатичний, розумний, багатий - справжній принц на білому «Мерседесі».

Кадр із серіалу "Гречанка"
Кадр із серіалу "Гречанка"


Здавалося б, дівчина витягнула той самий щасливий квиток. Але Таня і не здогадується, що, вийшовши заміж за Гришу, їй доведеться мати справу з його владною матір'ю, безхребетною сестрою та інтриганкою-коханкою.

Казка для вагітної Тані швидко змінюється на суворі будні. Психіатрична клініка, вигнання із дому та втрата сина - зовсім не про це мріяла Тетяна. Чи зможе дівчина пройти нелегкий, сповнений зради, розчарувань і страждань шлях, чи знайде вона своє щастя?

Ольга Сумська у 60-серійній мелодрамі "Гречанка" грає свекруху
Ольга Сумська у 60-серійній мелодрамі "Гречанка" грає свекруху


«У серіалі «Гречанка» порушено тему сім'ї, взаємин з рідними - це дуже важливо. Це те, що всім нам дуже необхідно в цей важкий час, - розповіла актриса Ольга Сумська, яка зіграла в фільмі роль владної свекрухи. - Тільки сім'я може підтримати нас. Та й у всі часи ця тема була цікава людям. У «Гречанці» я граю матір двох дорослих дітей і навіть бабусю! Я звикаю до нового амплуа, це легка репетиція перед тим, що рано чи пізно сама стану бабусею. Звичайно, у моєї героїні в серіалі «Гречанка» маса негативних якостей. Вона жінка багата, впевнена в собі. Спочатку ми бачимо її дуже жорсткою, нещадною. Але за цією нещадністю, холодністю, за її стриманістю ховається вразлива самотня людина...»

За матеріалами: inter.ua

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Любовний чотирикутник у серіалі “Будинок з ліліями”
15 фільмів про Новий рік та Різдво [+Фото]





На правах реклами