Ми у Facebook
25.01.2015, 21:40

Рівненщина: співвласнику парк-готелю "Швейцарія" винесено вирок за вбивство

Юрій Мірков разом з братом та дітьми

Млинівським районним судом завершено розгляд обвинувального акта стосовно 41-річного мешканця Рівненської області, який вчинив убивство через необережність.
Прес-служба прокуратури Рівненської області інформує:

"Доведено, що мисливець 10 листопада 2014 року близько 5 години ранку, перебуваючи зі знайомими на полюванні неподалік с. Річище Млинівського району, помилково, через необережність здійснив постріл з мисливської рушниці та поцілив ним у молоду дівчину. Від отриманого кульового поранення остання померла".

Суд затвердив угоду про примирення, укладену між підозрюваним та потерпілим, та вироком від 22.01.2015 за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України (убивство через необережність) призначив чоловіку покарання у виді 3 років обмеження волі із встановленням іспитового строку на 1 рік.

Додатково засуджений зобов’язано публічно (або в іншій формі) вибачитись перед рідними загиблої дівчини. Вирок суду ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, звинувачений, Юрій Мірков, є двоюрідним братом Олексія Хахльова - екс-зятя Віктора Ющенка. Також пан Мірков є співвласником парк-готелю "Швейцарія".

ФОТО - vse.rv.ua

Див. також:

Рівне: родич екс-зятя Ющенка на полюванні застрелив дівчину


Олексій Хахльов про смертельне полювання: "Так, біда сталась у мого двоюрідного брата"





На правах реклами