Ми у Facebook
31.01.2015, 16:15

«Корольок» закінчився - актори підтвердили, що мають стосунки [Фото+Відео]

На телеканалі «1+1» завершився показ романтичного серіалу «Корольок – пташка співоча». А виконавці головних ролей Кямрана і Феріде, найкрасивіші турецькі актори Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен, які тривалий час приховували свої стосунки, привселюдно підтвердили, що вони разом.
А може, це просто піар? Адже днями вони презентували в Берліні новий художній фільм про кохання "Aşk Sana Benzer", де знову знялися у головних ролях.

А в Стамбулі, на гала-вечорі турецької драми "Кохання схоже на тебе", Бурак і Евджен ніжно трималися за руки й дивилися одне на одного закоханими й щасливими очима.

Неймовірно красива пара... Бурак і Фехріє
Неймовірно красива пара... Бурак і Фехріє


Під час прес-конференції пара підтвердила, що романтичні стосунки почалися давно, але вони приховували їх, бо чекали особливого випадку.

Селфі удвох і з шанувальниками
Селфі удвох і з шанувальниками


БІЛЬШЕ ФОТО

А ще Фахріє розповіла, що пропозиція разом знятися у повнометражному художньому фільмі надійшла від Озчивіта ще під час зйомок серіалу "Корольок - пташка співоча". (Бурак Озчивіт - продюсер та режисер фільму - ред.)

"Бурак сказав, що у нього є чудова історія кохання про моряка і продавщицю морозива і що він хоче зняти фільм. А я із задоволенням погодилася".

Катя Осадча на гала-вечорі у Стамбулі подарувала Фахріє Евджен віночок і взяла в неї інтерв'ю. Фото зі сторінки vk.com/ptichka_korolek
Катя Осадча на гала-вечорі у Стамбулі подарувала Фахріє Евджен віночок і взяла в неї інтерв'ю. Фото зі сторінки vk.com/ptichka_korolek


Прем`єра нового фільму у кінотеатрах Туреччини та Німеччини – 23 січня. На жаль, у нас цю любовну драму не покажуть. Залишається чекати першої-ліпшої можливості, щоб подивитись стрічку в інтернеті. Чи переглянути на Ютубі тизер або слайд-шоу найцікавіших кадрів:





БІЛЬШЕ ФОТО

Фото зі сторінки vk.com/ptichka_korolek, instagram.com/burakozcivitt_, instagram.com/evcenf/


СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Після «Королька» - «Сила кохання Феріхи» [+Фото]
«Корольок»: актриси, які зіграли Феріде [+Фото]
Найкрасивіший турецький актор Бурак Озчивіт [+Фото]
Новий серіал «Корольок - пташка співоча»: кілька фактів [+Фото]





На правах реклами