Ми у Facebook
04.02.2015, 10:01

Рівненський міськвиконком таки виділив гроші на залізничну лікарню

3 січня у Рівному відбулось позачергове засідання виконкому міської ради, на якому його члени вирішили затвердити кошторис ДП «Відділкова лікарня станції Рівне ДТГО «Львівська залізниця» та забезпечити його фінансування за рахунок коштів медичної субвенції.
Виконком також вирішив звернутися до Здолбунівських райради та райдержадміністрації, аби вони виділили субвенцію бюджету Рівного на утримання того структурного підрозділу залізничної лікарні, який знаходиться у Здолбунові, повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Міський голова Рівного Володимир Хомко заявив з цього приводу категорично: «Ми можемо прийняти лікарню лише в тій частині. що розташована в Рівному. Ті кошти, які виділяє місто, можуть виплачуватися тільки рівненському підрозділу».

Як повідомила заступник начальника міського управління охорони здоров’я Вікторія Покоєвчук, йдеться про суму 11,7 мільйона гривень.

Начальник управління бюджету і фінансів міськвиконкому Віктор Шульга повідомив, що в загальній субвенції на медичну галузь Рівного цю суму враховано.

А міський голова Володимир Хомко пообіцяв, що наступного тижня відвідає залізничну лікарню разом з начальником міського управління охорони здоров’я Михайлом Стичишиним, аби з’ясувати стан справ у ній.

Статті до теми:

Керівника Березнівської РДА притягнуть до дисциплінарної відповідальності

Підприємства Рівненщини повинні готуватися до надзвичайних ситуацій






На правах реклами