Ми у Facebook
05.02.2015, 18:00

Дивіться телеміст "Рівне - Херсон" 5 лютого на "Рівне 1"! [Анонс]

Цикл телемостів між різними регіонами України продовжує у новому році телеканал “Рівне 1”. Журналісти, експерти і жителі різних міст у прямому ефірі обговорюють проблеми, які найбільше турбують українців. Черговий прямий ефір поєднає Рівне і Херсон, а відбудеться він вже сьогодні, 5 лютого!
Рівне, Херсон, Дніпропетровськ, Черкаси — географія міст-учасників проекту "Єдина Україна", підтриманого Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, відображає різні регіони нашої держави. Так само і склад учасників дискусії представляє різні верстви населення: журналісти і громадські активісти, студенти і фахівці в різних галузях. А найголовніше — через вулиці бліц-опитування й коментування в інтернеті до дискусії зможуть підключитись і пересічні жителі міст-учасників проекту. У майбутньому ж, переконані ініціатори задуму, набутий досвід допоможе створити оптимальні передумови для започаткування нових механізмів співпраці та обміну інформацією між регіональними медіа.
На телевізійному дискусійному майданчику, який об'єднає міста різних регіонів України, будуть підняті проблеми, які найбільш турбують українців: боротьба з корупцією, національна єдність, прозорість уряду, права людини та свобода преси.

Цього четверга, 5 лютого, на зв'язок із студією прямого ефіру телеканалу “Рівне 1” вийде Херсон, а темою розмови стане таке поширене явище сучасної журналістики як “джинса”. Це сленгове слово, яке використовується переважно у медійній спільноті. Синонім терміну «прихована реклама». Означає зумисну приховану рекламу або антирекламу, подану у вигляді новин, авторських текстів, аналітики й телевізійних програм тощо. Джинса поділяється на комерційну та політичну. У першому випадку рекламують товари або послуги певної компанії, в другому — політичних діячів.

Для колективу Першого місцевого нова серія телемостів — це логічне продовження постійної співпраці телерадіокомпанії "Рівне 1" з партнерами з різних регіонів України. Минулої весни, напередодні президентських виборів, Перший місцевий організував серію міжрегіональних телемостів "Новий Президент — очікування регіонів". А напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України під час аналогічного циклу телемостів рівненські телевізійники говорили з колегами та експертами з інших областей про очікування від нового парламенту. Обидва цикли телемостів, підтримані Незалежною асоціацією мовників, показали затребуваність подібних дискусійних майданчиків і високий творчий та технічний потенціал телеканалу "Рівне 1", який дозволяє йому реалізовувати амбітні проекти всеукраїнського рівня. Відтак, нинішня серія телемостів "Єдина Україна" – нова сходинка у творчому поступі Першого місцевого, який у вересні 2015 року відзначатиме 20-річний ювілей.

Черговий прямий ефір циклу телемостів "Єдина Україна": четвер, 5 лютого, 20.00, телеканал "Рівне 1".

До теми:

ВІДЕО: Голови Рівненської та Черкаської облдержадміністрацій - про прозорість уряду

ВІДЕО: Телеміст "Рівне - Черкаси"

"Ранкова кава": гість - директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов

Телеканалу "Рівне 1" - 19 років!

ПРОЕКТ ЗДІЙСНЕНО ЗА ПІДТРИМКИ ФОНДУ РОЗВИТКУ ЗМІ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ. ПОГЛЯДИ АВТОРІВ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО ЗБІГАЮТЬСЯ З ОФІЦІЙНОЮ ПОЗИЦІЄЮ УРЯДУ США.

THIS PROJECT WAS SUPPORTED BY THE MEDIA DEVELOPMENT FUND OF THE U.S. EMBASSY IN UKRAINE. THE VIEWS OF THE AUTHORS DO NOT NECESSARILY REFLECT THE OFFICIAL POSITION OF THE U.S. GOVERNMENT.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ