Ми у Facebook
09.02.2015, 08:40

Партію Порошенка на Рівненщині очолив журналіст

У суботу, 6 лютого, у Рівному відбулась обласна конференція партії "Блок Петра Порошенка - Солідарність", де обрали нового голову обласної партійної організації.
За рішенням делегатів, головою Рівненської обласної організації "Блоку Петра Порошенка-Солідарність" став депутат обласної ради Сергій Штурхецький. Його заступниками будуть депутат Рівнеради Тарас Максименко та член Рівненського міськвиконкому Олексій Муляренко (нині - імовірний кандидат на посаду першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації - прим. авт.).

У Рівненській обласній раді Сергій Штурхецький є членом фракції "Батьківщина". Проте, нині йому не доведеться виходити з лав партії Юлії Тимошенко, адже Сергій Штурхецький досьогодні не був членом "Батьківщини". Імовірно, тепер у Рівненській облраді може бути створена депутатська група "Блоку Петра Порошенка", адже для створення фракції потрібно, аби партія була суб'єктом виборчого процесу на виборах до облради 2010 року, а нинішня пропрезидентська політична сила участі в тодішніх виборчих перегонах не брала.

Сергій Штурхецький - відомий на Рівненщині журналіст, медіаексперт, один із засновників Незалежної медіапрофспілки України. Кандидат наук у галузі державного управління, завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Національного університету "Острозька академія". До Рівненської облради пройшов за виборчим списком ВО "Батьківщина". Давній соратник Юрія Луценка, який очолює фракцію "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді України. Очолював "Народну самооборону" Юрія Луценка на Рівненщині.

До теми:

Депутат Рівненської облради Сергій Штурхецький: «Двох Штурхецьких - на одного Павлюка»

Сергій Штурхецький про Рівненську облраду: "Про політичних трупів немає що говорити"

Сергій Штурхецький - про позитивні і негативні риси Сергія Рибачка





На правах реклами