Ми у Facebook
12.02.2015, 11:25

Як рівняни ставляться до перемовин у Мінську

korrespondent.net

Перемовини у Мінську завершилися, але світові лідери ще досі не вийшли до преси і не оголосили документ, який було прийнято у результаті переговорів.

Рівняни мають різні думки, щодо цих переговорів. Одні покладають на них великі надії, інші ж навпаки не вірять у їх успіх.

Крім того, багато користувачів соцмереж занепокоєні тим, що переговори у Мінську можуть зірвати представники ЛНР та ДНР.

Кометарі щодо ситуації з групи "Типове Рівне":

Светлана Волошина
Может я чего-то не понимаю, но я не понимаю - ЗАЧЕМ эти переговоры проводить ночью?! Неужели дня мало?????

Вовка Корнійчук
Dark, я не хочу лізти в політику ,це брудне діло .Хочу одного як і всі Українці -Мирного Неба Над Головою

Валерій Настін
в мене в одного таке чуство що щось наближається...(

Володимир Антонюк
Ось якби у нас був такий лідер, як у фінів в 40-му, коли вони задали пекло радянським червоножопим свиням, тоді б проблем не було. Зараз, якщо зкинути Порошенка, то до влади прийде черговий імпотент або бізнесмен-олігарх, або все разом взяте, тому що таких "бомжів" (в переносному сенсі цього слова) як Ярош, ніхто за руль не пустить. Так що, я навіть не знаю які тут точки вирішення наших проблем. Надіятись на зміну політики Порошенка? Його радикалізацію і рішучість? Побачимо до чого вони домовляться з цим бидлом і чи виконає Порошенко те, що обіцяв, у разі провальних переговорів. А обіцяв він військовий стан...

Ангеліна Ботан
деребанять нас усіх пара йолупів,а виявиться що нічого так і не змінилось.

Дима Траст
Військовий стан введуть, якщо буде ескалація на сході.
Тож не відразу так бух і ввів. То непростий крок же.

Поки нічого вводити не стануть.

Александр Стукан
Ніхто задньоі не дасть! Віддати територіі - значит тисячі наших братів та сестер полягли просто так, ввести ВС - ізолювати Украіну від іноземних інвестицій і відкинути назад євроінтеграцію! Єдиний вихід це - поступово вивезти з зони АТО людей які хочуть виіхать і надати ім прихисток на мирній територіі, після того провести глобалізовану зачистку територій і відсунути лінію бойових дій аж по самий Крим. Тоді сідать на переговори з умовами узаконення анексіі криму, але теж не безкоштовно. В іншому разі добиватись у єс і нато визнання анексіі незаконним, просити допомогу у нато по визволенню Криму по сценарію Россіі!

Вовка Корнійчук
Панове ,вибачте за грубість і песимізм не думаю що все вирішиться "простими президентськими балачками "

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Результати переговорів у Мінську: онлайн трансляція [+Відео]

Переговори "норманської четвірки" завершено: світ в очікуванні документа





На правах реклами