Ми у Facebook
14.02.2015, 17:45

Футбольних міжусобиць на Рівненщині не буде – Кривко визнав свою поразку

Перипетії довкола крісла нового очільника обласного футболу, здається, остаточно стихли – Михайло Кривко, якого звільнила з посади голови РОФФ позачергова конференція, після кількох гучних заяв, все ж таки, передав свої повноваження Олексію Хахльову.
«Останнє слово» у цьому конфлікті інтересів виявилося за Федерацією футболу України. Як повідомляється, Комітет із етики та чесної гри ФФУ відхилив скаргу екс-голови обласної федерації Михайла Кривка на неправомірність рішення позачергової конференції.

З поінформованих джерел також відомо, що Олексій Хахльов та Михайло Кривко для вирішення даної конфліктної ситуації зустрічалися із керівництвом Федерації футболу України та, врешті-решт, досягли порозуміння.

Нагадаємо, що після позачергової Конференції РОФФ, де було переобрано вище футбольне керівництво Рівненської області, Михайло Кривко прокоментував журналістам своє відношення до подібних дій колишніх своїх колег. Зокрема, він заявив, що за посаду «воювати не буде», хоча й передасть усі необхідні документи у Федерацію футболу України, яка й повинна у цій історії поставити остаточну крапку. Згодом, на сайті РОФФ з’явився наказ про усунення від виконання обов’язків цілої низки «бунтівних» членів виконкому федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Боротьба за футбольну владу на Рівненщині ще не закінчилася? [+Відео]
У Рівному футболом буде заправляти Олексій Хахльов
До Рівненської обласної федерації футболу викликали міліцію






На правах реклами