Зимовий десерт: гарячі «сніжки» з печених яблук
1. Яблука спечіть у духовці або мікрохвильовці й одразу ж протріть через металеве сито.
2. Білки збийте до міцної піни та продовжіть збивати, додаючи по столовій ложці цукор і протерті ябука. Щоб маса вийшла міцнішою, білки з цукром можна збивати на «водяній бані» - наприклад, помістити посуд з білками у більшу миску, куди налити трохи кип`ятку, і все разом поставити на слабкий вогонь.
3. Продовжуючи збивати, потроху додавайте розтовчене в порошок печиво. Збивайте міксером або віничком доти, аж поки маса не стане пишною.
4. За допомогою ложки викладіть «сніжки» у десертні тарілочки або креманки. Або на маленькі млинці чи шматочки печива. При бажанні можете помістити їх у дуже гарячу духовку на 1-2 хвилини, щоб утворилась легка рум’яна скориночка. Одразу ж подавайте на стіл.
СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Чотири рецепти шарлотки з яблуками

Завершення епохи: Рівненський "Верес" попрощався з гравцем-легендою

Клуб та голкіпер достроково припинили співпрацю.
переглядів: 26
Івана Купала 2025: красиві вітання зі святом для рідних та друзів

Сьогодні, 24 червня в Україні відзначають Різдво Івана Хрестителя, а у народній традиції цей день іменують Купайлом. Привітайте рідних та близьких зі святом, поділіться гарним настроєм і він примножиться.
переглядів: 199
ЇЇ шукали з собаками та дронами: на Львівщині знайшли дворічну дівчинку, що зникла вчора ввечері

Радісні новини про врятоване життя.Знайшли маленьку Яну, якій лише 2,5 роки. Вона загубилася напередодні у селі Жупани Стрийського району на Львівщині.
переглядів: 204
Свято Різдва Івана Хрестителя: історія, традиції та значення

Після переходу Православної Церкви України та Української греко-католицької церкви на новоюліанський календар, Різдво Івана Хрестителя святкують 24 червня.
переглядів: 198
Ансамбль сучасного танцю «Етика» гідно представив Рівне на фестивалі в Італії

Ансамбль «Етика» повернувся з Італії, де виступив на Міжнародному фестивалі «Mare Adriatic» у місті Лідо ді Єзоло. Танцівники привезли з собою море вражень, нове натхнення та теплий прийом італійської публіки.
переглядів: 303