Ми у Facebook
23.02.2015, 12:00

Розклад богослужінь, які очолить архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон

Впродовж першого тижня Великого Посту архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон очолить сім богослужінь.
Впродовж першого тижня Великого посту архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон буде звершувати наступні богослужіння:

У понеділок, 23 лютого владика Іларіон у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Рівне за Вечірнім богослужінням буде читати першу частину Покаянного канону преподобного Андрія Критського.

Початок о 17.00 год.

У вівторок, 24 лютого архієпископ Іларіон у Свято-Воскресенському кафедральному соборі м. Рівне за Вечірнім богослужінням буде читати другу частину Покаянного канону преподобного Андрія Критського.

Початок о 17.00 год.

У середу, 25 лютого
архіпастир очолить літургію Ранішосвячених Дарів у Свято-Георгіївському чоловічому монастирі на Козацьких могилах.(с. Пляшева, Радивилівського району).

Початок о 9.00 год.

Ввечері цього дня о 16.00 год. архієпископ Іларіон у Свято-Георгіївській обителі очолить Велике повечір'я з читанням третьої частину Покаянного канону преподобного Андрія Критського.

У четвер, 26 лютого владика Іларіон у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Рівне за Вечірнім богослужінням буде читати четверту частину Покаянного канону преподобного Андрія Критського.

Початок о 17.00 год.

У п'ятницю 27 лютого
керуючий Рівненською єпархією очолить літургію Ранішосвячених Дарів у Свято-Воскресенському кафедральному соборі м. Рівне. Після літургії відбудеться молебний канон до великомученика Феодора Тирона та освячення колива.

Початок о 08.00 год.

1 березня, у 1 -шу неділю Великого посту - Торжества Православ'я - архіпастир очолить Божественну літургію святителя Василія Великого та молебень Торжества Православ'я у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Рівне.

Початок о 9.30 год.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Сьогодні розпочинається Великий піст


Як харчуватися у Великий піст 2015 - календар

Сьогодні відзначають Прощену неділю

Церковний календар 2015: перехідні та неперехідні свята, пости

За інформацією офіційного сайту Рівненської єпархії УПЦ КП





На правах реклами