Ми у Facebook
10.03.2015, 10:00

Рівненський район: карантин чи позапланові канікули?

Другий тиждень стіни Малошпаківського НВК «Школа-сад» Рівненського району відпочивають від енергійних та кмітливих учнів. Адже таке явище в невеликій сільській школі спостерігається далеко не щороку. І мабуть багатьох учнів та їхніх батьків цікавить: це карантин чи все ж таки позапланові канікули?
Чи будуть вчителі надолужувати пропущені години навчання? Якщо так, то яким чином вони будуть це робити - два-три урочних матеріали за 45 хвилин або додаткові уроки? Чи учні знову пригадають старі-добрі часи навчання по суботах? Звернулась за коментарем до директора Малошпаківського НВК «Школа-сад» Олександра Надзьона.

«Зараз у нас аж ніяк не продовження карантину, а ніщо інше як канікули, які були заплановані на кінець березня – початок квітня, - пояснив директор. - Це наказ з відділу освіти РДА. Єдине що можу додати - навчатись по суботах ми точно не будемо, а щодо проведення уроків будуть вирішувати самі вчителі».

А ось що з приводу цього думають самі вчителі Малошпаківської школи, з якими вдалося поспілкуватись на цю тему:

«Процес навчання в другому семестрі однозначно зірваний. Не можна сказати що учні не раді цьому, деякі навпаки щасливі, що мають змогу провести свій вільний час так як вони бажають. Звичайно такого не можна сказати про тих учнів, які прагнуть вчитися, але хто хоче здобувати знання - такі незаплановані вихідні підуть на користь, адже вони мають змогу з розумом використати вільний від школи час».

Отже, підсумовуючи, можна стверджувати, що навчання по суботах цього навчального року більше не буде. А про те, як у школі будуть надолужувати навчальний матеріал, учнів проінформують пізніше.

До теми:

У Рівному не продовжили карантин

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику [Фото+Відео]

У Рівному можуть перенести весняні канікули





На правах реклами