Ми у Facebook
13.03.2015, 08:50

Сьогодні ЄБРР розкаже про нові можливості для розвитку малого та середнього бізнесу Рівненщини

13 березня 2015 року у Рівному в конференц-залі готелю «Оптіма» відбудеться зустріч представників Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) з керівниками й менеджерами рівненських компаній на тему: «Гранти ЄБРР для малого та середнього бізнесу: як їх отримати».
Учасники заходу: власники, керівники й менеджери компаній малого та середнього бізнесу Рівненщини, бізнес-консультанти, представники громадських організацій та ЗМІ.

Спікери проекту:
- Роман Пилипів, спеціаліст з проектів Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні;
- Наталія Бандера, старший спеціаліст з проектів Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні.

Під час заходу спеціалісти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) познайомлять учасників з умовами допомоги ЄБРР для приватного малого й середнього бізнесу і розкажуть про успішно реалізовані в Україні проекти.

Також гості зустрічі матимуть можливість індивідуально проконсультуватися з представниками ЄБРР з питань розвитку власного бізнесу, зокрема дізнатися, як і на що конкретно можна отримати гранти ЄБРР.

Початок зустрічі – у п'ятницю, 13 березня, о 12.00.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за лінком - http://bit.ly/ebrd_rivne

Для довідки:
Європейський банк реконструкцій та розвитку (ЄБРР) (www.ebrd.com), власниками якого є 64 країни і дві міждержавні організації, підтримує розвиток ринкової економіки і демократії. Грантову підтримку малому і середньому бізнесу в Україні ЄБРР надає з 2010 року.

В рамках грантової підтримки ЄБРР допомогає малим і середнім підприємствам залучати висококваліфікованих консультантів, здатних якісно трансформувати їх бізнес і надає гранти для часткової компенсації оплати послуг консультантів. За цей час було реалізовано понад 300 проектів на суму близько 2 млн. євро донорського фінансування.

Результати проектів через рік після їх завершення: 28% українських малих і середніх підприємств збільшили дохід на 45%, 25% – збільшили продуктивність на 30%, 19% – підписали нові контракти, 15% – розширили асортимент продукції, 18% – залучили фінансування в середньому на 630 тис. євро кожне.


Більше про діяльність Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні – у соціальних мережах:
LinkedIn linkd.in/PvVlht
Facebook fb.com/ebrdbasukraine

Для отримання детальної інформації, будь ласка, контактуйте з Тарасом Комаренком. Тел. 067 382 10 74, e-mail: taraskomarenko@gmail.com.

До теми:

Як рівненським підприємцям вийти на ринок ЄС?

Рівненські бізнесмени Леся та Михайло Корилкевичі - про джерела фінансування бізнесу [+ІНТЕРВ'Ю]

Михайло Винницький: «У головах українців сидить комплекс меншовартості!» [+Фото]





На правах реклами