Ми у Facebook
16.03.2015, 17:15

Автомобіль, на якому священик збив пенсіонера, знайшли на Рівненщині [+Фото]

Працівники ДАІ розшукали автівку та встановили особу водія, який підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди зі зникненням.
Нагадаємо, 11 березня близько 20:00 до чергового по управлінню Державтоінспекції в Рівненській області надійшло повідомлення, в якому йшлося, що в с. Серники Зарічненського району невідомий водій збив 59-річного місцевого жителя, після чого зник з місця пригоди. В результаті ДТП пішохід із травмами потрапив у травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Прес-служба УДАІ УМВС в Рівненській області інформує, що після отримання повідомлення про ДТП, працівники ДАІ відразу розпочали пошукові роботи по виявленню автомобіля та його водія.

В минулу п’ятницю, 13 березня, в ході проведення оперативно-розшукових заходів міліція розшукала авто «HYUNDAI» та було встановлено особу зловмисника, який підозрюється у скоєнні даного ДТП. Отже, ним виявився 41-річний житель Зарічненського району, який є священнослужителем.

За фактом ДТП міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).





Див. також:

Рівненщина: жінка випила оцет та отруїлася

На Рівненщині чоловік відрізав собі палець

На Рівненщині зіткнулися дві автівки: є постраждалі [+Фото]





На правах реклами