Ми у Facebook
17.03.2015, 10:55

Ветерани з Рівного - найсильніші на обласних змаганнях з армспорту [+Фото]

У спортивному комплексі Національного університету водного господарства та природокористування 14 березня відбувся відкритий чемпіонат області серед юніорів та юніорок з армспорту, а також змагання серед ветеранів із цього ж виду спорту.
Першими випробовувати міцність рук взялися ветерани. Таким чином, для початківців вийшов своєрідний майстер-клас, під час якого юніори мали можливість перейняти у своїх більш досвідченіших колег не тільки нюанси техніки боротьби на руках, а й повчитися спортивних азарту та стійкості у протистояннях.

Щодо результатів, то боротьба за місця на п’єдесталі виявилася напруженою, особливо серед атлетів-ветеранів. Цього разу весь п’єдестал пошани «окупували» представники міста Рівне. Основне суперництво за місця на ньому розгорілася між Віталієм Сікорським, Миколою Трофимчуком та Анатолієм Пастушенком. Воно так і не визначило абсолютного переможця.

У боротьбі правою рукою найсильнішим став Микола Трофимчук. Віталій Сікорський змушений був задовольнитися сріблом, Анатолію Пастушенку дісталася бронза.

А от найміцнішою лівою рукою, як виявилося, володіє Віталій Сікорський. Друге місце здобув Анатолій Пастушенко, третє – виборов Микола Трофимчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний калейдоскоп за тиждень
У Рівному вшанували дзюдоїстів – переможців Кубка світу
На честь 8 Березня в обласній міліції змагалися жінки-снайпери

Нагадаємо, що організаторами відкритого чемпіонату області серед юніорів та юніорок стало Управління у справах молоді та спорту РОДА, а спортивно-масовий фестиваль серед ветеранів фізкультури та спорту області провів комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради.










На правах реклами